Calendar
Старый/c - S/v Суббота/Sambata Новый/с - S/n
30 Noiembrie 13 Decembrie
Рождественский пост/Postul Nașterii Domnului
Рыба/Peste

Св. и всехвальнаго ап. Андрея первозваннаго (Пл). Иже во свв.отца нашего Фрументия, архиеп. индийскаго.

Sfântul, slăvitul Apostol Andrei, cel întâi chemat. Sf. Frumenţiu, episcopul Indiei
Navigare
Calendar 2019
Calendar 2014
 
Locatia curenta: Prima pagina / Noutăţi / 21 iulie 2015 (stil nou). Sărbătoarea „Arătării icoanei Preasfintei Născătoare de Dumnezeu din orașul Kazan”, la sfânta mănăstire de maici Vovidenia.

21 iulie 2015 (stil nou). Sărbătoarea „Arătării icoanei Preasfintei Născătoare de Dumnezeu din orașul Kazan”, la sfânta mănăstire de maici Vovidenia.

În ziua de 21 iulie 2015 (stil nou), cu prilejul sărbătorii „Arătării icoanei făcătoare de minuni a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu din din orașul Kazan”, la mănăstirea de maici Vovidenia (Slava Rusă, jud. Tulcea) a avut loc o slujba de o solemnitate si o frumusete duhovnicească cu totul deosebită, oficiată de IPS Flavian, arhiepiscopul Slavei. Vlădica a ajuns la sfânta mănăstire de maici, la invitația egumenei mănăstirii, maica Taisia, care a întâmpinat cu mare bucurie pe ierarhul Slavei și ceilalți oaspeți deosebiți, veniți să se roage Apărătoarei tuturor creștinilor - Preasfânta Născătoare de Dumnezeu. La sfintele slujbe, arhiereului i-au slujit părintele protoiereu Luchian Abramov (Slava Rusă), părintele protoiereu Avacum Pricop (Năvodari), părintele iereu Petru Evtei (Ghindărești), părintele iereu Andrei Andreiov (Carcaliu), de asemenea părintele arhidiacon Amfilohie Chioc (Mănăstirea Uspenia), părintele protodiacon Nicola Tikan (Fântâna Albă - Ukraina), părintele diacon Alexandru Ivanov (Slava Cercheză) și părintele diacon Kornilii Gurei.

La sfârșitul Sfintei Liturghii Arhierești, vlădica Flavian a urat tuturor sănătate cu prilejul sărbătorii și s-a adresat tuturor celor prezenți cu predica despre simbolul sărbătorii și despre arătările sfintelor icoane făcătoare de minuni pe pământul rusesc. Cu aceste arătări, Maica Domnului a vrut să ne arate, că pe oamenii credincioși aflați în necaz și suferință, Ea nu-i va lăsa niciodată și îi va ajuta mereu.

Cu o mulțumire adâncă pentru o asemenea sărbătoare și ceremonie, egumenea Taisia a invitat pe toți la agapa frățească, unde îi aștepta pe toți întărirea trupească, după atâtea ceasuri de slujire lui Dumnezeu.

 

Kazanskia vara 2015_1

Kazanskia vara 2015_2

Kazanskia vara 2015_3

Kazanskia vara 2015_4

Kazanskia vara 2015_5

Kazanskia vara 2015_6

Kazanskia vara 2015_7

Kazanskia vara 2015_8

Kazanskia vara 2015_9

Actiuni document

Realizare tehnica: CST IMPEX ROMANIA