Calendar
Старый/c - S/v Среда/Miercuri Новый/с - S/n
4 Decembrie 17 Decembrie
Рождественский пост/Postul Nașterii Domnului

Св. влмц. Варвары и св.мц. Иулиянии (6). Прп. Иоанна Дамаскина (4). Прп. отца нашего Иоанна коловодскаго. Иже во свв. отца шашего Геннадия, архиеп. новгородскаго. Празднование явлению иконы Пресвятыя Богородицы Дамаскиновой Троеручицы.

Sfânta mare Muceniţă Varvara. Sfânta Muceniţă Iuliana. Cuviosul Ioan Damaschin. Sfântul Ierarh Ghenadie.
Пища с маслом/Hrana cu ulei
Navigare
Calendar 2019
Calendar 2014
 
Locatia curenta: Prima pagina / Noutăţi / 13 iunie 2013. Înălțarea Domnului. Parohia din Ghindărești.

13 iunie 2013. Înălțarea Domnului. Parohia din Ghindărești.

Joi 13 iunie 2011 (stil vechi) Înaltpreasfinția Sa Flavian Arhiepiscopul Slavei, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească a Sfântului Ioan Gură de Aur, cu prilejul sărbătorii „Înălțării la Cer a Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos”, hramul parohiei din loc. Ghindărești, județul Constanța,

Chiriarhului Slavei i-au slujit un sobor de preoți din cuprinsul teritoriului eparhial, dar și din alte eparhii. Biserica a fost împodobită de numeroșii credincioși veniți la praznic, localnici dar și oaspeți veniți în număr mare.

Ca în fiecare an, la această sfântă sărbătoare, după împărțirea sfintelor Daruri, s-a făcut ectenie de pomenire a celor adormiți, pentru eroii locali căzuți în cele două războaie mondiale dar și pentru ctitorii sfântului locaș.

La finalul sfintei slujbe, IPS Flavian a explicat semnificația sărbătorii, pericopa evanghelică, dând și un cuvânt de întărire duhovnicească, îndrumând la o credință mai mare în cuvintele Mântuitorului atunci când le-a spus ucenicilor și prin ei omenirii, „Voi fi cu voi , până la sfârșitul veacurilor”.

 

Voznesenie_2013_1

 

Voznesenie_2013_2

 

Voznesenie_2013_3

 

Voznesenie_2013_4

 

Voznesenie_2013_5

 

Voznesenie_2013_6

 

Voznesenie_2013_7

 

Voznesenie_2013_8

 

Voznesenie_2013_9

Actiuni document

Realizare tehnica: CST IMPEX ROMANIA