Calendar
Старый/c - S/v Среда/Miercuri Новый/с - S/n
4 Decembrie 17 Decembrie
Рождественский пост/Postul Nașterii Domnului

Св. влмц. Варвары и св.мц. Иулиянии (6). Прп. Иоанна Дамаскина (4). Прп. отца нашего Иоанна коловодскаго. Иже во свв. отца шашего Геннадия, архиеп. новгородскаго. Празднование явлению иконы Пресвятыя Богородицы Дамаскиновой Троеручицы.

Sfânta mare Muceniţă Varvara. Sfânta Muceniţă Iuliana. Cuviosul Ioan Damaschin. Sfântul Ierarh Ghenadie.
Пища с маслом/Hrana cu ulei
Navigare
Calendar 2019
Calendar 2014
 
Locatia curenta: Prima pagina / Noutăţi / 08 aprilie 2012. Intrarea Domnului în Ierusalim.

08 aprilie 2012. Intrarea Domnului în Ierusalim.

În data de 8 aprilie 2012, în “Duminica Floriilor”, I.P.S. Flavian, Arhiepiscopul Slavei, a săvârșit Sfânta Liturghie la parohia din localitatea județul Constanța.

         Specific acestei sfinte sărbători au fost sfințite sălciile, semnificând sălciile cu care a fost Întâmpinat Mântuitorul Isus Hristos, la intrarea Sa în Ierusalim.

         Invitația către înaltul ierarh a fost lansată de către preotul paroh al acestei biserici, sărbătorea aceasta fiind tradițional prăznuită de către chiriarhul eparhial în această parohie.

         La sfârșitul slujbei, Arhiepiscopul Flavian a rostit un cuvânt de învățătură creștinilor despre semnificația sărbătorii întărind credincioșii pentru a putea petrece în liniște duhovnicească Săptămâna Patimilor și a putea întâmpina cu bucurie Învierea Domnului.


Florii_2012_1


Florii_2012_2


Florii_2012_3


Florii_2012_4


Florii_2012_5


Florii_2012_6

Actiuni document

Realizare tehnica: CST IMPEX ROMANIA